ETUSIVU    •    AJANKOHTAISTA    •    JÄSENASIAA    •    KUVIA    •    ARKISTO    •    YHTEYSTIEDOT

AJANKOHTAISTA 2019

Tiedoksi Kanta-Hämeen Tuglas-seuran jäsenille

Seppo Zetterbergin ja Juhani Salokanteleen Hämeenlinnan luentojen ajankohdat vaihtavat päikseen paikkaa Elo-lehdessä 1/19 ilmoitetusta. 13.2. Seppo Zetterberg luennoi aiheesta "Viro ja Suomi 1917-1920". 20.3. Juhani Salokannel luennoi aiheesta "Anton Hansen Tammsaare".

Molemmat luennot ovat Hämeenlinnan kirjaston auditoriossa (Wetterhoffinkatu 2). Molemmat luennot alkavat klo 17.30.

Tervetuloa!

Kanta-Hämeen Tuglas-seuran hallitus

*****************

Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry

Kanta- Hämeen Tuglas seura

VIRON 150 v. LAULU- JA TANSSIJUHLAT 5 -7.07.2019.

motto: MINU ARM / MY FATHERLAND IS MY LOVE

VOIT TULOSTAA OHJELMAN TÄSTÄ (pdf)

Pe 5.07.

Lähtö Eureeninkadun pysäkiltä klo 10.30 ja Wetteriltä klo 10.45. Tallinkin Star laiva lähtee Länsisatamasta klo 13.30. Buffet ruokailu juomineen laivassa. Tallinnassa olemme klo 15.30. Majoitus keskustahotelliin Tallink City. Klo 18 tanssijuhlan konsertti Kalevin stadionilla. V. 2014. tansijuhlassa tanssijoiden lukumäärää oli 10 tuhatta.

La 6.07.

Aamiainen hotellissa. Lyhyt kierros bussilla ja jalan paikkoihin, jonne Neuvostoaikana ei ollut lupaa mennä ja nyt sinne on noussut uusia viehättäviä kaupunginosia. Käymme mm. Telliskivin luovassa keskuksessa ja Baltin jaaman uudella torilla, joissa kummassakin on lukuisia ihania kahviloita, ravintoloita ja pubeja.

Klo 13 lähtee keskustasta laulukentälle, 5 km matka, laulujuhlakulkue, jota kannatta tienvarsilta seurata, ihailla värikkäitä kauniita kansallispukuja. V.2014 laulujuhlan aikana laulujuhlakulkueessa marssi yli 30 tuhatta ihmistä. Klo 19 ensimmäinen laulujuhlakonsertti.

Su 7.07.

Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa ostoksille tai terassikahveille tai museoille tai kirkoille.....Klo 12 huoneiden luovutus, matkatavarat bussiin. Klo 14 toinen laulujuhlakonsertti, oletettava loppuaika klo 20. V. 2014. laulujuhlassa yhteiskuorossa lauloi yli 22 tuhatta laulajaa. Ruokailu konsertin jälkeen. Klo 22.30 Tallinkin Star lähtee Helsinkiin, jossa olemme klo 00.30 ja Hämeenlinnassa noin 1.30-2.00.

Matkapaketin hinta ilman konserttilippuja on 350 euroa. Hinnassa: kuljetukset Hämeenlinnasta Hämeenlinnaan, bussi mukana Tallinnassa, matkatavarat saa olla bussissa laivamatkan aikana, laivaliput, majoitus 2-hengen huoneissa 4- tähden hotellissa Tallink City aamiaisineen, 2 ruokailua, lounas ja päivällinen, Tallinnan kierros.

Ilmoittautuminen matkalle alkoi 1.12.2018. - nimi, syntymäaika ja puhelinnumero, Ehtille ehti.meijel(at)gmail.com tai 0400518395.

Ilmoita mahdolliset allergiat.

Ennakkomaksu, 75 euroa, sisältää lippupaketin kuluineen, on numeroidut istumapaikkaliput tanssijuhlakonserttiin ja 2 laulujuhlakonserttiin.

Varaus 10.03. saakka. Lippuja ei peruuteta.

Maksut vastuullisen matkanjärjestäjän PS Bussi oy-Inton matkat tilille FI1450923020064665, viesti – laulujuhla, ennakkomaksun eräpäivä on 10.03. Matkan loppumaksu 350 euroa, maksetaan samalle tilille ja samalla viestillä, eräpäivä 5.05. Bussilta konserttipaikoille on suuren ihmismäärään takia kävelymatkoja. Matkalle mukaan passi tai henkilöllisyystodistus, EU sairaanhoitokortti ja iloinen mieli.

Tarkista, että matkavakuutus on kunnossa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on PS Bussi oy-Inton matkat

--------------

Joulumatka Tallinnaan 12. - 13.12. 2015

Kuvia joulumatkasta löydät täältä!

LEIGON  JÄRVIMUSIIKKIFESTIVAALI  31. 07.– 02.08.2015.

Leigon järvimusiikkifestivaali Virossa Otepään lähellä oli unohtumaton elämys.

Konsertit pidettiin taivasalla. Estradin virkaa toimittaa luonnonkaunis saari rannan tuntumassa. Musiikin soljuessa ja illan pimetessä kuvaan astuvat tulet, valot, savut ja veden heijastukset.

Kuvia festivaaleilta löydät täältä!